Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte ett inredningsprogram.


Det finns inga gåtor i mig längre.
Åtminstone inte just nu.

Det finns ingenting förutsägbart
eller tråkigt i det
Man kan ju inte fejka allt
som i ett inredningsprogram.

Jag kan glatt visa upp mina dammråttor
åtminstone för de som bryr sig ändå.
Kan lugnt slänga mina disktrasor
mot den som jag vet tar en lyra.

Och jag ser till att mina frågetecken
rätas ut
och används som gummiband
att skjuta
genom rummet.

De kanske landar på en polerad yta
eller kanske mitt i skiten.

Det är bara att inse
att jag inte kan förbereda allt.




Fri vers av Tina-sol
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-27 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol