Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Många är de gånger då materialism och fåfänga styrt våra beslut och liv. Många är de gånger då eftertanke och erfarenhet försatt oss i ånger.

Sällan möter vi tiden så som tiden av oss själva på riktigt önskas bli mött. Sällan har våra världsliga begär någon egentlig betydelse.

Ofta tickar vår inre visare aningen fort eller aningen långsamt. Ofta brinner lågan ut utan att vi innerligt upplevt dess värme.

Blunda, stäng av och lyssna.

Nu.




Fri vers av jesper svensson
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-27 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jesper svensson