Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie


Vägar att gå.kära






Att du hittat
vänner

som ser hur vacker du är

som ser
det
jag ser

hämtar himlen nära


välter grå höst över ända

fyller strömmar som berör hjärtat

mammahjärtat




Fri vers av Yrre VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-27 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar!!
2011-10-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt fin. =)
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP