Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag kan och vill vara kär


Jag kan vara så kär
i doften från mina blommor

och sedan låter jag dem dö.

Kan vara så kär
i rena vikta kläder
sen låter jag dem falla
i högar jag inte ids ta upp.

Så kär i vackra män,
så kär i vackra kvinnor
och sedan orkar jag inte ringa

låter trådarna bli längre,
tills de brister.

I stort och i smått
är känslan ren och äkta

Vill underhålla den,
förstärka den,
behålla den

tills trådarna inte brister
och vi orkar mer.




Fri vers av Tina-sol
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol