Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättare att stänga av.

Ibland är det lättare att stänga av.
Just när man är mitt i det jobbiga.
Fokusera på något som rör sig
när annat i livet stannat

Följer droppens färd längs rutan
hittar sen en ny
istället för att se
pölen vid fötterna.

Det finns ingen chans
för eftertanken
att komma före
men det går heller inta att komma undan.




Fri vers av Tina-sol
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 14:09



Bookmark and Share


    AA VIP
Tänkvärda rader.
2011-10-30

    ej medlem längre
tänkvärt. mellanstrofen ger mig en så tydlig bild. toppen!
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol