Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The One & Only...

Bekransar dig med kärleksord solkrönt
med vildmarksspråk, du främling utan like
i höstens färger från dess fagra rike
för att just du var den där så unike.
Ja, den sista skönaste trubaduren
som förde sång till mitt hjärtas salar
som från molnen ovan till mig talar
ännu med stor kraft med Cees-signaturen!

Du strör sfären full med gyllene stycken
toner som över alla bräddar svälla
du bjuder sång från din skummande källa
i takten hörs de fina gitarrtrycken.
Det spelas ljuvt i din enmansorkester
och sköna välljudsfloder hörs ju stiga
jubel, det hörs nästan som en mungiga
vad jag önskar Du vore här Cees Mäster!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-31 18:17



Bookmark and Share


  thyra
Underbart att få lyssna till hans ord och toner. Fin hyllningstext av dig!
2011-10-31

  Suzy med punkterna
Ljuva toner som sprider sig genom etern och ända till mig som läser...Härligt!
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt