Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur har vinter blick.

Du har regn
där du går så hårt
trummar asfalten
som speglar ljusen från milstolparna
som kommer närmre och närmre
och du har andetagen som en klump i halsen och
du gråter utan att någon

ser

Dagarna fäller en och annan morgon
ibland kanske oftare natt.

Vill jag se dig, kanske höra dina steg mot svårt och
vill jag se det mörka inom dig än
mer nu då är natt är dag

Här har löven knutit knopparna hårt
inget brister ut
här finns blick utan önskan
grå morgon utan slut
här finns det du inte

ser




Fri vers av Yrre VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-31 18:19



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångade poesi. Väldigt bra. =)
2011-11-01

    ej medlem längre
hårt och mjukt i samma andetag...
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP