Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrlänsk sol

Längtar bort, längtar ut, längtar vida omkring
fastän jag stampar på samma steg
och jag ser allt bortom och mer än så
men jag är blek och feg

//om jag kunder reste jag milijardes mil till en
öken eller svettdränkt strand
ja jag reste vars som helst om jag kunnat gå
om det stod skrivet i min hand//

min hand är stel och fårad den har glömt hur fukten föll
den har glömt hur livet kan dansa regn
och hur bringa det som handen höll
och sedan dansa igen

tidiga steg efter morgonens första dimma
och hur jag önskar jag skulle hinna
innan allting blir försent och jag ska
hinna det en vacker dag




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-31 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP