Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Creme de la creme

Jag har ett hjärta, som så oftast färdas i natt
som har ljus men skuggas av svart
mina ögon är bländade av känslor som går
men ni ska veta att jag gör det jag förmår

genom åren är det mycket jag glömt
men annat som jag har gömt
jag är bara en människa som andra
med er ska jag ständigt vandra

jag har fingertoppar som känsligt rör
men finner mig ofta utanför
jag vet allt som oftast inte vilka vägar som ni går
men jag vet var jag står

Här och ingen annanstans jag är en vaksam gammal stol
mina knoppar slår inte ut bara vid sol
jag dansar som brädor i långsamt förfall
och med det är sagan all

Vad är en moder, vad är en sång
vad är text om er
ni är årstider som kommer gång på gång
ni orsaken till att jag ler




Fri vers av Yrre VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-31 19:37



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm med en mjuk och fin rytm. =)
2011-11-01

    ej medlem längre
skön rytm och härligt innehåll!
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP