Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns.


Så länge det känns
finns jag.

Sandsäck och boxhandskar.
Nu ska min komfortzon få sig en match.

Men det är fan inget värt
när ingen kämpar tillbaka.

Dra i mig,
slit mitt hår,
spräck mina läppar

Möt mig
ett knä mot min bröstkorg

luft som varken stannar
eller går

Så länge jag finns
känns det.




Fri vers av Tina-sol
Läst 145 gånger
Publicerad 2011-11-01 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol