Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man lyser igenom

när man mitt i ett alldeles vanligt steg
finner sig ha satt ner foten mitt emellan två ironier
där orden inte är maskerade med någonting alls
och man inser att ens alldeles riktiga själ
lyser igenom
till en annan alldeles riktig människa

och rysningen som far igenom kroppen
förvillande lik både hänförelse och rädsla
dröjer sig kvar

den känslan




Fri vers av ealasaid
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-04 13:00



Bookmark and Share


    Ann JM
Du lyser igenom i dina fina och fångande ord!
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

ealasaid
ealasaid