Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanning faktiskt ;)


FiNiTo

Du har sagt de sista orden
skrivit den du är till slut
här har jag inga vägar kvar att gå
här vill löven spruckna ut

som om man hatat färdigt
energin vill möta nytt
alla blödande sår
har jag nogsamt sytt

Du har sjungit sista versen
jag kommer inte att svara i telefon
och jag ska riktigt bemöda mig med
att glömma vart du kom i från

jag ska vandra vidare som en mogen frukt i höst
och jag ska inte falla
och det är mig en större tröst
att du är sådan mot alla

felet var aldrig mitt hur jag log,talade och sjöng
hur jag bara var det jag alltid var
hade inget med att göra
det onda som du gav

så nu gör jag slut med din historia
jag har kastat dig utför ett stup
inget mer har jag att säga dig
dina onda ord

har fått ett slut




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-05 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gött mos!
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP