Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag kan


Jorden förde med sej en lätt bris i gryningen
som tog vägen förbi mitt hår
Lekte där en stund och åkte sedan kana
ner över mitt ansikte

Jag drog djupt efter andan

Försökte fånga den och fängsla den
i mina lungor

och en liten stund höll jag den fast

Lät den vidga min bröstkorg
och rusa genom mitt hjärta
och ut i mina röda vägar
genom kroppen

Sen... befriade jag den

Den kysste mina läppar farväl
och lämnade ett brett leende efter sej
I mitt annars så dystra ansikte

Jag bestämde mej

- Vänta, skrek jag högt
- Vänta på mej... Jag vill springa med dej

Och jag började galoppera iväg
I glädjeystra tjolahoppsasteg
som när jag var barn och sprang

Inte för att jag måste



Utan för att jag kunde




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 477 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-07 00:40



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vederkvickande underbar stark text!
2011-11-08

  Minkki VIP
livet kan vara berusande...
2011-11-08

  Kalle.O
Härlig text!
Den sparar jag...
2011-11-08

    Bodil Sandberg
Helt underbart befriande och stimulerande läsning!!ett absolut bookmark!!tack!
2011-11-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
inspirerande livsbejakande skönskrivelse
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya