Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovers



Du och jag har flätats samman


luften du andas ut


fyller mina lungor med syre


dina blickar kan säga mer än tusen ord


när du skojar och skrattar


sprudlar det inom mig


visst är livet underbart.














Fri vers av Tosca
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-12 16:46



Bookmark and Share


    lory
fint

kärlek, det bästa som finns
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca