Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomässig solsemester.


På känslomässig
solsemester

sitter hon vid poolen
för kontemplation
och gör en fläta av sitt hår

Hennes yttre är en meditativ spegel
och ett småleende krusar vattenytan

Men i hennes blick
ett virrvarr
av tequila, svettiga danser
och axelbar hud

där hon släpper sin känsla fri




Fri vers av Tina-sol
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-07 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol