Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon dansar över markerna
i den bleka månens sken.
Hon virar dimman runt sina axlar
som en lätt spetsstickad sjal.
Hon svävar till en sång
som hennes älskade nynnar.
Han sjunger henne vägen hem.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-08 20:20



Bookmark and Share


  Stjärnöga
så trollskt vacker
och ljuvlig..
2011-11-09

  Linda CH VIP
Ljuvt och magiskt vackert!
2011-11-09

    livspoesi
vackert - gillar särskilt:
Hon virar dimman runt sina axlar som en lätt spetsstickad sjal.
2011-11-09

  Anya VIP
Rofyllt och just nynnande. Bra!
2011-11-09

  TT
...en riktigt fin och vacker text...att höra den man älskar nynna är en riktigt underskattad njutning...underbar text!!!
2011-11-09

  Mona Drugge
Så drömmande vackert..

Tycker om o bokmärker..

Tack!
2011-11-09

  Rise Little One
Magiskt...
2011-11-08

  Seglaren
Trollskt.
2011-11-08

    ej medlem längre
vackert
2011-11-08

  Ninananonia VIP
Ja det var vackert... :)
2011-11-08

  Johan Bergstjärna
Mycket vackert och rofyllt
2011-11-08

    ej medlem längre
Åh så fin text!!

Gillar!!
2011-11-08

    ej medlem längre
Vackert må man säga !
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP