Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad


Det finns de som försöker fånga dagen.
Jag försöker att fånga dikten.

Ibland kommer den i min väg.
Ibland kommer den i vägen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-08 20:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dagen kan inte fångas. Bara tidningen.
2011-11-12

    AA VIP
Fyndigt. Bra.
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol