Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma rum


Hon säger att hon vägrar låta sej besegras
men förlorar mot sej själv varje dag

Hon älskar sina vänner, sin familj, sin älskade
och folk hon knappt känner
men hon lämnar bara tomma rum att gå vilse i
när hon blickar mot sitt inre

Hon vill att hennes drömmar
ska gestalta hennes verklighet
Medan hon ryckigt och rastlöst
springermellan Då, Nu och Sen

Hon vill vårda och ta hand om
det som snart redan är slut
medan hennes eget tempel förvittrar
och faller i tusen bitar

Hon vet så väl att vägen leder henne mot
Sorg och destruktiva tankar
Men hon straffar sej själv
Hårt och skoningslöst

Eftersom ingen annan gör det




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-08 23:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skakar om mig med dina ord, så rysligt naket, ensamt och övergivet. Det känns som en liten späd fågel som försöker flyga men hela tiden slår sig mot glasrutan.....
Öppna fönstret, min vän och låt henne flyga fritt....hon kan....men vågar hon?
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya