Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg bort


Ett eget litet rum
som jag inte vill lämna

vill bygga ut med en glasveranda

Det är som ett paraply över huvudet
och varje steg utanför

är ett steg bort




Fri vers av Tina-sol
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-09 07:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
One step beyond...
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol