Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har en spelning snart. Har inte setts då på 1,5 månad. Han säger han ska komma... jag vågar inte tro, men om han gör det... Då hoppas jag han släpper in lite till. En frekvenshöjning av själars vibrationer genom sångens toner...


Lockelsesång

Jag ska stå där framme
och utmana dig

Över havet av folk
ska jag möta
din blick
Låsa den vid varje ord

Min dans
och mina svepande rörelser
riktade
mot dig

Mellan in och utandning
viskar min själ ord
du inte kan höra
mer än med ditt hjärta

Om du hör dom
så kommer du mot mig
och låter dig
förföras

I pausen tar du min hand
mot ditt hjärta
Och jag kommer att ge dig
alla andetag du vill ha

Så länge du lovar att alltid låta din rytm
dansa i takt med min sång









Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-09 17:46



Bookmark and Share


  HelenaW
Härlig.. Ge dig alla andetag du vill ha! Bra skrivet!
2011-11-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
man dras med genom skärmen redan, kan ju bara tänka mig hur det då blir in situ, med lockelsesång:)
2011-11-11

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart vackert
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya