Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske blelv en konstig titel, var bara tvungen att skriva av mig lite. Vi vuxna kan vara så egoistiska och glömma bort att barnen också ser, vad tänker dom? Hur mår dom? När vi vuxna gör fel, eller om det händer något kanske svaret är närmare än man tr


Barnen

Du måste titta på världen,
genom barnens ögon.
Och förstå att det är du,
ja det är bara du,
som väljer deras öden.

Vi vuxna ska va dom smarta,
som vet hur man ska göra.
Som vet vad som är rätt,
när ingenting känns lätt,
åt vilket håll som vi ska köra.

Men vi måste lyssna på barnen,
dom förstår mer än vi tror.
Vi måste lyssna på barnen,
det kan vara enklare än du tror.

För genom barnens ögon,
är inget svårt.
Om nån är arg eller ledsen,
bara trösta och säg förlåt.




Fri vers av Johnny Eklund
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-09 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Eklund
Johnny Eklund