Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofullständig och oavslutad.


Ge mig en konstnär
eller en tavla att måla

sätt penslarna i min mun
så att det kittlas
sätt färg till mina läppar
så att jag kan kyssa dig
innan jag dör

färglös
uttråkad
färdiglevd

Ge mig en poet
eller en dikt att skriva
tills vi saknar ord
älskar
i tystnad
Allt vi sagt
är självklart

Tusen tallrikar att krossa mot golvet.
Sönderklippta kuddar och kärlek i dun.

Att jag är ofullständig är min ensak
men att vara oavslutad är värdelöst.




Fri vers av Tina-sol
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-10 19:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ofullbordad...
Engelskans "fullfilled" tillför ett intressant perspektiv här.
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol