Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11-11-11


En dag så speciell som någon annan är
just bara för den orsaken att du lever här
så tänk på att du är unik oberoende av dag
du och alla andra och faktiskt jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-11-11 06:45



Bookmark and Share


  marie ohlson
Tack.
2011-11-11

  Linda CH VIP
Vackert skaldat om denna speciella dag!
2011-11-11

  Vici
Mycket fint skrivet!
2011-11-11

  Seglaren
En dag så speciell som någon annan är
2011-11-11

  Maj-Lis VIP
Fina radet
Tack
2011-11-11

  Christine Sabel
En så himlabenådad tanke och bild, den värmer, tack och tack det samma!
2011-11-11

  Junitvillingen
Fint skriftat. Visst är det något speciellt med siffrorna 11-11-11, men egentligen är VARJE dag speciell - oberoende av datum. Tack "Yrre" för vacker dikt!
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP