Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Make.


Människa, hur du
fyller ett helt hus hur du
rämnar mig.

Du tar mig till farkost dit du sätter
segel, du väcker sagorna
blad för blad.

Du ger mig himlar att förlora mig i och
vila under.

Hur du fyller flödet av vilsamt vatten gör mig förundrad.

Du syns i ungarna våra

älskade.

Du.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-11 16:46



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vacker kärlekshyllning. =)
2011-11-14

  Junitvillingen
Snacka om kärleksförklaring till din man! Så ömsint skrivet...du har sannerligen gåvan att uttrycka dig "Yrre"...av denna text får jag inte bara en utan flera tårar i ögonvrån. Underbara du!
2011-11-11

    ej medlem längre
11 gånger 11 gånger 11 gånger 11 gånger 11 ÅHHHHHHHHHHHHHHH!

hoppas han är jättetjock för han verkar värd sin vikt i diamanter:-)
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP