Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min pappa



Din ryggtavla pappa
är den vackraste någonsin skapad och
din röst är värme den mörkaste av dagar.

Jag vet att dina fotspår leder tryggt och att jag
finner vila bredvid, du förstår pappa att


du

är tryggast av allt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-13 06:49



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert. =)
2011-11-14

  Mr Lindemann VIP
Önskar att jag vore så trygg i den tid som är
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP