Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsgodiset är slut och nästa vecka tar vid. Eller?


Jag vill njuta stunden
som en jordgubbsklubba,
utan funderingar på karies.
Utan tanke på att lördasgodiset
är slut, när nästa vecka tar vid.

Det är dags att sträcka på ryggen.
Har fångat ny luft.
Dags att göra det jag vill.
Dags att vara snygg och kompetent.

Vet vad jag saknar.
Vet när jag brinner.

Jag kan avnjuta min klubba ensam
eller dela den
för det handlar om att dela saker

Varje dag handlar om att ha lite roligare
än igår.




Fri vers av Tina-sol
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-13 15:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanske du ÄR lördagsgodis...
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol