Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positivt laddat.

Att läsa sista sidan först är fusk,
men jag skulle vilja se det allra sista ordet.
Bara veta om det är positivt laddat.

Det behöver inte vara sista ordet i boken,
kapitlet räcker.

Det är nog möjligt att det är en novell,
att snabbt ögna igenom
men jag hoppas intensivt att den ska ha en knorr

inget dramatiskt
men någonting som knyter ihop säcken
på ett tillfredställande sätt.

Försöker hålla mig i nuet,
försöker hålla orden i meningen
under min blick

men jag vill ha en försmak
för det allra sista ordet

som jag hoppas är positivt laddat.




Fri vers av Tina-sol
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-15 21:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Läser man arabiska så läser man sista sidan först. Eller det som VI betraktar som sista sidan...

En av de underbara sakerna med att tro på Jesus är att man redan läst facit.
"Apokalyps" betyder "uppenbarelse".
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol