Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Calin


Visa i navet från livets mitt
vart kärlek kommer till ljus
så ska livet visa dig ljusa dagar
och smått, fullt av bus

Det käraste vackraste livet ger
i dagarna skall se världen
så bädda och ombona lite kring
dit livet ska glöda härden

Jag önskar dig endast det vackraste som finns
men jag vet också att du det ska få
lev och älska och andas fritt
i frimodighet du ska gå

Och till din moder jag räcker upp en hand i måne
en till stjärnor och hennes ansikte i ljus
att du må finna glädje och styrka och
kärlek i ditt hus.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-16 16:16



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackert.
2011-11-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert målat med orden. =)
2011-11-18

  Junitvillingen
Mycket vackra rader, hoppas Calin får ta del av dina ord:-))
2011-11-17

  Seglaren
Det var länge sen Calin var här. Hon skulle bli mycket glad för dina rader.
2011-11-16

  Linda CH VIP
En mycket vacker hyllning till en mor och hennes barn.
2011-11-16

    Shush
Mycket, mycket vackert!
2011-11-16

  Mr Lindemann VIP
Tycker du har gjort en vacker handling via dina ord till Calin här då!
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP