Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom en rygg




Hon var lagd som bomull i hans mage
som en smula stillnad inför stegen som svajade.
upprätt var han genom egen förskyllan men
det var hon som gav honom modet

att gå.

lämnande
kan inte vara mer kärleksfullt än så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-17 20:04



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Givetvis var min kommentar till MOLKOIII
2011-11-17

  Yrre VIP
Tycker du? du kanske föredrar taggtråd eller kanske bilbanor eller möjligtvis ett paket från tomten? Härligt med lite konstruktiv kritik, jag tar till mig dina ord även om jag inte fäster sådan stor vikt vid dem.
2011-11-17

  kerstin skriver VIP
mycket vacker och ömsint dikt. jag tycker ordet bomull är precis rätt här.
2011-11-17

    MOLKOIII
Vad är det med poeter och att sticka in bomull överallt!
Låter för djävligt.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP