Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var...


Om jag var dina tankar
skulle du söka dina svar i mig?

Om jag var en dröm
skulle efterdyningarna sprida värme?

Om jag var en ton
skulle efterklangen ge dig mersmak?

Om jag var ditt andetag
skulle du dra djupt efter mig?

Om jag var pulsen i ditt hjärta
skulle du låta den leda dig?

Om jag var regnet utanför
Skulle du gå ut och dansa i mig?

Och om jag var solen
skulle mina strålar få smeka dig varm?

Om jag var din natt
skulle du vilja vila huvudet mot mig?

Och om jag var din dag
Skulle du välja den då?

Om jag fick vara den som svävade fritt runt din själ
skulle du förstå hur längtan föder mening

Och att meningen
är en outtalad
känsla

av att få födas igen
i djupet av en ny famn





Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-17 20:33



Bookmark and Share


    lory
perfekt text

bravo......
2011-11-24

    ej medlem längre
En vacker och skör text som säger mer än ord...du förmedlar känslor som går rätt in i hjärtat. Så som bara dina texter kan göra.
2011-11-18

  Kalle.O
Solklart bokmärke...
Stor applåd!
2011-11-18

  HelenaW
Denna gillar jag! Man känner din själ som dansar på känslovågorna och vill att denna någon också ska känna så.. Att vara någons andetag, dra djupt efter andan, Sån Kärlek vill Jag HA!

Kanon! Bokmärker!
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya