Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfullt

Det var där i natten vi fann varandra
I skenet av blinkande bojar
Den magiska tystnaden vid vattnet
Dränkte hänsynslöst den meningslösa festens oväsende

Stjärnorna och månen lyste
Som om det bara var för oss
Och speglade sig
I våra glittrande ögon

Det verkade som förutbestämt
Då läppar möttes
Där vi satt på bänken i natten
I skenet av blinkande bojar




Fri vers av Cecilia Linnea
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-17 23:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig bildgivning av texten, samt sköna känslor
2011-11-21

  Mr Lindemann VIP
Stämningsfullt och vackert
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Linnea
Cecilia Linnea