Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår skulle min mor fyllt 66 år. Hon dog förra året efter att ha levt fjättrad i sin kropp under 10 års tid. Tappad på ord och kroppsliga funktioner... och sina minnen. Hon är saknad...


Du... betyder allt jag inte sa


Jag sniffar vinter under stjärnklar himmel
Månen lyser fram ögats krokiga väg
Stadens siluett från höjdens skådeplats
Tyst... dämpat
Håller andan över ditt minne

Tankens flyktiga väg
som små stjärnfall
Detta virrvarr av ljusa streck
över universums öppna hand

Inga minnen följs hela vägen ut
De böjer av mot hålet - Det svarta

Innan känslan tar vid
låter jag den fångas och gå förlorad
till en plats dit jag inte kan nå

Din gestalt och vår tid
blev brutalt avslitna från varandra
Långt innan orden försvann

När jag nu grävt fram
ur mitt hjärta
Meningsfullheten
och kärleken

Så kan jag bara gå ut
och blicka uppåt... bortom
och hoppas att du sluter din hand
om allt som betyder något




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-18 01:10



Bookmark and Share


    lory
känns såå djupt i själen...

saknaden efter en förälder...

miste min far,så jag kan relatera...

du berör
2011-11-22

    ej medlem längre
Det skär i hjärtat när jag känner din sorg...en sorg och en saknad som inte går att trösta bort...inte ska tröstas bort. Bara levas med och handskas med som en gåva och ett vackert minne.
2011-11-18

  HelenaW
Finstämd om saknad..
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya