Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tvetydigt stråk.


Vaknade inatt med en dikt i mitt huvud
tyckte att den var perfekt
innan jag somnade om.

Den handlade om molnsvansen
efter ett flygplan
högt upp i det blå.

Ibland syns den tydligt,
ibland som ett tvetydigt stråk.

Det händer nog ganska ofta
att den inte kan uppfattas av ögat alls.

Just den där molnsvansen symboliserade
så mycket
men sen somnade jag om.

Och det är väl just det som är grejen.
Man vet var den finns,
men ibland
som när jag vaknade imorse
uppfattas den inte alls.




Fri vers av Tina-sol
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-18 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol