Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid.










dit gråmoln rasar ner och exploderar i ett stor stor åskregn

Som ett stålfängsel som släpper som att en
stor jävla taggtråd inte förmår att rispa
kroppar längre eller

kanske bara en stor suck

av lättnad och det andetaget som följer.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-18 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP