Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör du om det blåser till i hatten och du är oförberedd?


Måste alltid syftet
stå överst i ett dokument
med svarta ilskna bokstäver?

Ett svar på frågan "varför"
redan innan man famlat,
innan man ramlat,
innan man testat,
innan man rest sig,
innan man blivit vis,
långt före det att man är efterklok.

Ramar och punktlistor och sifferanvisningar
må vara enkla att hålla sig till
men vad gör du om det blåser till i hatten
och du är oförberedd?

Är oförberedd samma sak som att vara livrädd?
Är förberedd samma sak som att vara orädd?

Vad gör du om din egen tanke utmanas
och om du glömt det där dokumentet
på skrivbordet
på en låst arbetsplats?




Fri vers av Tina-sol
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-19 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol