Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagen



Vingslagen förde mej uppåt
Bakslagen slog mej till marken igen
Utslagen låg jag, till synes livlös
Inslagen i blekgrå dimma försvann jag
Beslagen och tagen  på min identitet
Felslagen kvinna med tunga steg
Grundlagen om någons overklighet
Urlagen som ingen levande vet


är en själs tomma eko av ensamhet


Vingslagen lyfte mej framåt
lovade Kärlek och Livfullhet

men tyngden i korset
jag bär på min skuldra
vittnar om sanningen

I en helt annan verklighet




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-19 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som en mycket naken och tung sanning, en vetskap om livets ok och eviga försök att hitta rätt. Längtan, vemod och ett darrande hopp nånstans i botten.....låt vingarna lyfta dig igen och flyg hem mot kärleken, min vän!
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya