Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kretsloppet slut och vi återvänd till vårt ursprung... I var mans fria verklighet att välja hur...


I solnedgången kommer hon hem igen


Sommarskvalp
i näckroslunden
Solen gassar
mossmjuk värme

Dofter blandas
jorden andas
hon förs sakta
mot den närmre

Glider ner
bland insjöblomster
Låter kroppen
vaggas ner

Ner bland
slanka stjälkars famnar
Kittlar kroppen
huden ler

Strålslöjor
i själen hamnar
vibrerar i ett
lyckligt ljus

Stilla ligger
vattenspegel
Vacker tyst
och utan krus

Inte tungt
och ödesmättat
Inte svart
och hotfullt, nej

Sakta låter
hon sej vaggas
över ljuset
och mot dej




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-19 19:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en vemodigt vacker bild; samma med texten, framkallar känslor om just kretsloppets evigheta vågrörelser, tycker mycket om, ja !
2011-11-26

    ej medlem längre
En mjuk och positiv text !
2011-11-22

  Minkki VIP
det är kanske det som är att 'gå i frid'
2011-11-20

    ej medlem längre
Vackert skrivet, för mina tankar till Jan Fridegård.
2011-11-20

  Linda CH VIP
Mycket vackert skriven text.
2011-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Människans ursprung är Jesus Kristus, den levande Guden, Skaparen.
2011-11-19

    ej medlem längre
Sensuellt och intensivt...rytmen och tonen mellan orden ger så mycket....du förtrollar med dina ord!
2011-11-19

  kerstin skriver VIP
mycket vackert skrivet!
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya