Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla på äventyr.


Vi är alla på äventyr.

Ser varandra växa.
Krympa ibland.

Känner du mig?

Höjer glasen och skålar.
Drar en historia från förr.

Vi är alla på äventyr.

Känner jag dig?

En dag ska vi alla falla som träd.
Då hoppas jag att vi levt klart.




Fri vers av Tina-sol
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-20 19:03



Bookmark and Share


  Alfie M
Fint, Tina!
Gillar sista raden starkt.
2011-11-21

  Larz Gustafsson VIP
"Adventures in modern recording" t ex (The Buggles).

Såg just ett program om äventyr i Bhutan.

Livet är en spännande resa.
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol