Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom mina ögonlock


Blundar
känner
trevar
bränner
minns
din hårdhet
i mitt
djup
tunga
fingrar
utan slut
mjuka
händer
letar
mig
darrar
brinner
efter
dig
smaka
slicka
svälj
min saft
drick min
åtrå
hårt och fast
vandra
vilse
på min
stig
håll
sen hårt

släpp aldrig
mig







Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-22 00:00



Bookmark and Share


  HelenaW
Helt underbar! En dikt helt i min smak! Kanon!
2011-11-22

    lory
fint fint..mmmmmmmm
2011-11-22

  ULJO
Senauell och kärleksfull poesi, skönt att vakna till.
2011-11-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
gohelig passion
2011-11-22

    ej medlem längre
Sensuellt och oj..!
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya