Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek...


Nu skulle han se mig
Han som säger jag är så vacker
Så livfull
Så fantastisk

Undras om han tycker det nu med
När jag sitter här
Med fula papiljotter i huvudet
Rinnande ögon och snorig näsa
Matfläckar på linnet
Orakade ben
Och nån konstig flammig färg
I ansiktet och armarna

Disken har tornat upp sig i köket
Sängen luktar gammalt
Och ser ut som sju förödelser
Papperskorgarna håller på
Att svämma över
Men jag orkar bara inte

Ja, jag undrar om han tycker
Jag är så vacker nu
Om mina kyssar hade fått blodet
I svallning
Om mina feberheta händer
Hade fått honom att vrida sig
Av åtrå och extas

Ja... Om den dagen inträffar
Där någon gång
Längre fram
I det dunkla osäkra

Då vet jag...




... Och ska jag berätta igen




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-22 23:53



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Du är vacker!
2011-11-25

  Mangal VIP
Helt övertygad om att han tycker så om och om igen, hela tiden, utan förbehåll. Igenkännande skrivet. Tack!
2011-11-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, äkta vackerhet har ju ej med yttre preferenser att skaffa, så heller ej, äkta kärlek
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya