Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avalons hemlighet

 

I
Avalons dimmor
sveper jag
intighetens kappa
bland mossa
och stenar

~~*~~

där hemlighetens
väsen
döljs under
tuvorna

~~*~~

göms
något förunderligt
mellan 
glittrande leenden

~~*~~


de vackraste av
ögonspeglar

~~*~~

likt
regnbågsskimrande
diamanter

~~*~~

kärlekens
oändliga längtan
bor

~~*~~

din
ljuva längtans
pilar

~~*~~

träffar mitt hjärta
som bytet
du 
lägger ner

~~*~~

som dovhjorten
underskön

~~*~~

men
skyggt

~~*~~

skymtar

~~*~~

mellan lövverket
för din
syn

~~*~~

fångas
mitt hjärta
av kärleksordens
små pilar

~~*~~

som
vore de
den
ljuvligaste
honungsnektar

~~*~~

dold 
för världen
i älvors svepande 
gyllenhår

~~*~~

hemliga leenden
blir
en överjordiskt
vacker
kärlekslek

~~*~~

för evigt

~~*~~

när
Avalons dimmor 
flyr in

gryningen

~~*~~ 

solen glittrar
i spindelnäten

~~*~~

och
mossans mjuka
daggdroppar
är

~~*~~

som
pärlemoskimrande
brillianter

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 402 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-23 03:23



Bookmark and Share


  ULJO
Framkallar gåshud hos mig som läsare.
2011-12-15

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart vackert!
2011-11-24

    ej medlem längre
Jättefint !
2011-11-23

  Maj-Lis VIP
Vackert om Avalons hemlighet
2011-11-23

  Linda CH VIP
Sagolikt vacker!
2011-11-23

    ej medlem längre
Snyggt och rätt och slätt - BRA!
2011-11-23

    Birgersdotter VIP
Så vacker
2011-11-23

  Ninananonia VIP
Vacker är Avalons hemlig het
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga