Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parningsdans under löpsk blick









Jag vill rulla mina höfter

och kasta med mitt hår

Dansa obscena danser

med löpsk blick riktad mot dej



Dra smeksamma slöjor

runt min kropp

Låta dej ana mina konturer hårdna

av upphetsning där jag åtrår dej



Jag ska låta mina händer

smeksamt låta slöjorna

glida runt min kropp

En i taget ska dom

blotta den del som vill bli

kysst av dej

smekt av dej



Likt doften av myrra

som ringlar i luften

ska jag dansa mej fram

ska jag ringla mej fram

mot dej

Att smaka dej

att äga dej



Jag ska tvinga bak ditt huvud

och titta djupt in i din själ

sen ska jag förena oss

i en vansinnig ritt



Jag... din ryttarinna

Blottad för dej

Bara för dej



Och du ska få smaka mej varm

där blodet längtar

i hård puls

efter din beröring



Låta din varma tunga

leka med min kropp

Låta dina händer hitta

vita blixtrar under mjuka moln



Tills vi återföds och vaknar

som en enda

sammansmälta med varandra

Uttömda och uppfyllda



men aldrig mättade

med varandra




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-23 19:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Musikaliskt om en fri kvinnas lust till att älska.. Starkt och berörande

Eggande, helt enkelt
2011-12-20

    lory
jättefint
wau i min smak
2011-11-24

    ej medlem längre
Erotiskt och fint..bra !!!
2011-11-23

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart vackert!
2011-11-23

  LassO
lovely
2011-11-23

    ej medlem längre
Erotisk hetta, doftande sinnlighet och alldeles,alldeles underbart!
2011-11-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig framförsel, där texten dansar med
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya