Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyskrapa


Föll

många våningar ner

lövtunna
golv
ingenting
tog
fäste

En kropp som klöv allt
utan att beröras

föll

hela vägen ner

och vaknade vid foten






Fri vers av Tina-sol
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-24 21:46



Bookmark and Share


  Effell
Låter som en såndär läskig lite halvfebrig mardröm som man vaknar ur med ett ryck.
2011-11-25

    Birgersdotter VIP
Livet?
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol