Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skogen...eller??


Längtan till


Längtan river i kroppen.
Skogen ropar på mig.
Kom, viskar den.

Vandra i mig.
Andas in mitt lugn.
Se min storhet.

Ja, viskar jag tillbaka.
Vill bestiga dina leder.
Känna dig fylla mig, med lugn.

Låta den omsluta mig.
Känna vinden i mitt hår.
Smeka den sträva barken.

När den har gett mig det jag vill ha,
kan jag sakta vandra hemåt..


Tillfredsställd.


Helena 2011-11-25




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 388 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-11-25 11:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intensivt. Hungrande. Längtansfullt.
2021-03-01

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Åtråvärt vackert tvetydig!
Just som det skall vara.
2011-12-15

  anits VIP
underbart, jag älskar skogen
2011-11-28

  tom boreland
eller havet
2011-11-28

    Birgersdotter VIP
hi hi..skogen....
väldigt vacker
2011-11-26

    lory
underbart
2011-11-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
att ha förmågan att insupera auran, av någonting, är gott.
2011-11-25

    ej medlem längre
Naturen...sensualismen...du är allt detta
2011-11-25

  Ronny Berk
förmedlar mig känslan av naturlyrik med mänsklig anknytning, den texten
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW