Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överraskar mig.


Någonting mjukt
och varmt
försiktigt och ödmjukt

överraskar mig

En solstråle mot mind kind
efter en lång vinter
En lekfull katt
som smiter in genom dörren
för sällskap

och det går inte riktigt att fånga.
Det är inte jag som bestämmer.

Men visst kan jag dra ner gardinen
och frysa lite till
eller köra ut katten med diverse motiveringar
om att den ställer till oreda
eller att den inte är min egen.

Jag kan göra så och inbilla mig
att det är jag som bestämmer.




Fri vers av Tina-sol
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-26 10:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland övermannas (eller överkvinnas) och överväldigas man.
2011-11-27

  SofiePersson
Väldigt fint!
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol