Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar ännu...


Har aldrig strävat efter att vara harmonisk
men jag valde heller aldrig
de rasande forsarna
som periodvis genomsköljde mig.

Dagarna som dränerade mig.
Timmar och minuter av likgiltighet.

Men att ha upplevt dem ger mig chansen att välja.
Jag har att relatera till, att förhålla mig till,
att värja mig emot.

Genom att uppleva hittar vi strategier.
Och i lagom dos älskar jag ännu kontrasterna.




Fri vers av Tina-sol
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-26 10:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kontrastverkan gör väl att man uppskattar de lyckliga stunderna.
Men jag är inte överdrivet förtjust i prövningar och motgångar.
2011-11-27

  PPQ
insiktsfull och spännande läsning
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol