Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skalpaddas funderingar.


Ge mig ett skal, skydda mina mjukdelar
förvandla mig till en sköldpadda
och låt mig gömma mig under saker.

men låt mig inte leva lika länge som en sköldpadda
så att allt jag håller kärt tas ifrån mig.
Då skulle jag sitta där med alla mina intakta mjukdelar
och ångra alla stenar jag gömde mig under.




Fri vers av Tina-sol
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-27 11:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland behöver man en sköld. Det är uppenbart.
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol