Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt siamesiska tvillinghjärta


Du var mitt siamesiska tvillinghjärta
eftersom vi behövde ha det så.

ibland du.
ibland jag.

stundtals båda.

Hur vi än vände oss
var vi länkade

och poetblodet strömmade
genom oss

ibland varmt
ibland kallt

stundtals båda.

När tiderna förändras händer det att man blir besviken.
Försöker återskapa. Eller återuppleva i tanken.

Det går aldrig att återskapa ett siamesiskt tvillinghjärta.
Den dagen den ena halvan dör
eller börjar leva

så måste den andra göra likadant.




Fri vers av Tina-sol
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-27 18:50



Bookmark and Share


  Alfie M
Ryser på hela armarna.
Fantastiskt fint.
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol