Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kunde själv.



Hur skenet från adventsljuset
återges i gröna ögon

Det har aldrig funnits vackrare

ditt skratt när du blåser ut det på första
blåset och dina ögon som följer
den ringlade röken upp

I en lycka är det enkla
som det största att bädda in
i ett hjärta.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-27 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var du en fluga på väggen här i kväll? Du lyckades iallfall fånga stundens magi, det största! :)
2011-11-27

  Katinka VIP
Jättefin, man ser dom där gröna ögonen framför sig. Förmedlar kärlek.
2011-11-27

  Ronny Berk
så vackert ordat, ser bilden av ljuset och barnet, känner värmen av
stunden...
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP