Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort "låttext" jag komponerade för några veckor sedan. Tar gärna emot feedback.


Leva tillsammans

Vi förenas för evigt
Du är min värsta jävla mardröm
Din doft bränner sig in i mitt kött
Och jag plågas av din blotta åsyn

Du förstår inte problemet
Du kan inte se så som vi andra
Du låter och fan vet jag
Jag förbannar hela din existens

Jag ser dig varje dag
Gång på Gång
Och jag önskar mig ett slut
På denna smärta du skapar

Jag blir trött på ditt gnäll
Din jävla röst
Jag vill strypa dig
Jag vill se dig dö

Utan dig ser jag inget liv
Jag är skapad av dig
Endast du kan ta mig här ifrån
Det finns ingen utväg
Vi måste leva
Tillsammans

Du försöker att förgöra mig
Men jag är mäktigare än dig
Vi delar varandras ögon
Men jag är den som talar

Utan mig har du inget
Du kan ej röra vid mig
Du är ingenting
Du är en del av mig
Du är ett misstag som aldrig borde ha skett
Jag förbannar dagen då du kom till liv

Utan dig ser jag inget liv
Jag är skapad av dig
Endast du kan ta mig här ifrån
Det finns ingen utväg
Vi måste leva
Tillsammans

Titta dig själv i spegeln
Och du ser mig titta tillbaks
(Jag vill inte se dig)
Jag är ditt förlorade sinne
Som du gärna glömmer bort
(Jag vill att du försvinner)
Vad fan har jag gjort emot dig?
Ditt smaklösa avskum
(Du förstör mitt liv)
Jag är din bättre hälft
Och jag ska ta över dig
(Nej)
Du blir förlorad
Och jag ska segra
(Nej!)

Utan dig ser jag inget liv
Jag är skapad av dig
Endast du kan ta mig här ifrån
Det finns ingen utväg
Vi måste leva
Tillsammans




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Pyro
Läst 335 gånger
Publicerad 2011-11-29 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pyro
Pyro